Zikir utk diringankan jodoh…

Amalan harian…

“Ya Tuhanku janganlah Engkau membiarkan aku hidup seorang diri, dan Engkaulah Waris Yang Paling Baik.” (Surah al-Anbiya’ ayat 89)
P/s- Doa ini sesuai diamalkan bagi mereka yang susah untuk mendapat jodoh…

About these ads

11 Respons

  1. bagus benar amalan harian yg dipaparkan tu. harap sue sendiri mengamalkannya. yg berlalu adalah pelajaran utk terus tabah dlm menghadapi kehidupan di masa depan. tiada istilah putus asa demi mencari kebahagian di dunia mahupun di akhirat. sekian wasalam.

    • salam…

      dah lama x dgr kabar?laut ok gak ker hari ni? he3…
      berkhidmat utk negara…Alhamdulillah….ok lah tuh…
      amalan harian ni, sy buat gak…
      sbenarnya kalo ikut ada cara yg lbh baik…zikirkan ia selepas solat hajat…
      emmmm…dah 3x buat…n zikir ni dah jd amalan harian…
      moga dipermudahkan olehNYA…
      jom, beramal beramai2….

      • alhamdulillah…laut sentiasa bergelora namun manusia dgn izinNya dpt mengharungi cabarannya. baru beberapa hari di pelabuhan untuk berehat sementara sebelum meneruskan perjalanan. insyaAllah mudah2an amalan sue di makbulkan.

      • aminnn..n makasih…

  2. amin….

    berkahwin nie elok utk lelaki yng asyik buat sndiri ajer…

    bahaya tu..

  3. salam.
    saya ingin mminta doa utk melembutkn hati, serta doa pengasih..? sy diambang pnceraian…sy mintak tolong kpda ssiapa yg sudi mnolong

  4. Salam alaik:)

    saya minta izin copy zikir di atas boleh ke?

  5. saya mintak share yg ade dlm page ni

  6. salam perkenalan…hanny ingin kongsi bersama pengalaman rakan2 kat sini….

  7. semoga ayat zikir ni dpt membantu sy dlm mendapatkan jodoh..kenapa la jodoh sy begitu berat, adik sy dh anak 2 dah pon…th dpn umur sy dh 33 thn…semoga jodoh sy dipermudahkan aminnn….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Ikut

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 268 other followers

%d bloggers like this: