Ilhamku…

Sibuk dengan keje-keje akaun companyku yang sangat-sangat memenatkan… Akhirnya, siap jugak akaun 2009 yang pekerja lama buat tak habis… aku plak jadi mangsa keadaan utk cover keja yang tertangguh tuh… dah nasib, aku kena buat dari bulan january sampai disember 2009 punye akaun… akaun lama ni aku tak faham cara akak tuh buat…. banyak akaun dan amount berbeza…. jenuh mata ni asyik berjaga… Alhamdulillah, siap jugak akhirnya… baru lega hati ni…

Emmm… dah lama tak menulis… dlm sibuk-sibuk ni, sempat jgak aku mengilhamkan ‘novel’ pertamaku… novel pendek je… harap pengunjung ada yang sudi membaca hasil penulisan tangan ni…

Renungan kali terakhir

2 Respons

  1. salam Nur.. Kakzu teringin nak baca nyer. tapi tak leh download la.. leh tak NUr email pada kakzu nanti yer…
    by the way… sudi2 lah singgah ke blog kakzu… kakzu link Nur kat sana.. senang nak wat rujukan… harap tak marah yer..🙂

    N tq atas ilmu yg NUR kongsi kat sini….

    • salam kakzu..

      apa nak dimarahkan tuh…benda tak salah…🙂
      mgkin kakzu xde pdf kot sbb sue buat dlm pdf tuh… dah lama nak buat novel sdiri..
      tuh yg buat wlu dlm keadaan sgt2 bz… biasalah akaun company ni bkn benda sng
      rasa nak tercabut jer kepala ni..hehehe.. Alhamulillah, dah siap wlu agak lewat..huhuhu…
      skrg ni sibuk plak dgn journal 2010… bila la nak sng ni yer…
      emmm..sebenarnya, sue skrg ni tgh dilema… sue minat dlm penulisan.. tp kwn seopis sue
      dah tegur arini… dia ckp tak elok novel2 ni..MELALAIKAN…
      novel ni hanya sekadar bahan bacaan dimasa free.. sue akui..sue mang dah lama tinggalka zaman novel ni
      dah 7thn berlalu… zaman kuliah dulu je yg rajin baca novel… tp sue x rasa ia melalaikan.
      kena masukkan cerita yg ada motivasi, unsur nasihat, agama, mahupun kehidupan reality sbenar..
      so novel tuh akan jadi panduan kelak… bukan sekadar buang masa kita…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: